BejelentésEuroCompass Nyelviskola Kft, Mohács, nytsz: 02-0088-05
Az örök fiatalság titka az egész életen át tartó tanulás avagy A MÁSODIK LEGJOBB DOLOG A VILÁGON

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 KEDVES BÖNGÉSZŐK, IDETÉVEDŐK, RÉGI ÉS ÚJ BARÁTAINK!
Az itt található információk elavultak. Az EuroCompass Nyelviskola itt található: www.eurocompass.hu


Szeretettel várunk új honlapunkon!


 


 


 


FORDÍTUNK


is mostantól.
Kérd ajánlatunkat!


 


Ősszel induló tanfolyamainkra a kedvezményes előjelentkezés határideje lejárt. Az ezután jelentkezők, akik nem tudtak élni ezzel a lehetőséggel, egyéb kedvezményeket, könnyített részletfizetést vehetnek igénybe. Részletek a JÖN-JÖN-JÖN-ben és az ÁRAK, BÉRLETEK-ben.

Az angoltanfolyamra jelenkezők közül AZ ELSŐ TÍZ EGYNYELVŰ SZÓTÁRT KAP AJÁNDÉKBA!

                              

 


BÁRMILYEN SZINTŰ/JELLEGŰ TANFOLYAMRA ELFOGADUNK JELENTKEZÉST (BÉRLETET ADUNK KI) amennyiben elfogadjátok a bérletek leírásában közölt feltételeket. Tehát nem konkrét tanfolyamokat hirdetünk, de VÁLLALJUK, HOGY MINDEN JELENKEZŐNK (BÉRLETTULAJDONOS) IGÉNYEINEK ELEGET TESZÜNK.


AZ EUROCOMPASS NYELVISKOLA KFT mohácsi székhelyű térségi, idegennyelv-oktatással foglalkozó felnőttképző intézmény. A Dél-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ nyilvántartásában szerepel a 02-0088-05 regisztrációs számmal. A Macmillan Könyvkiadó referencia-nyelviskolája.

ANGOL, HORVÁT, NÉMET és OROSZ
nyelvi képzést folytatunk, általános kommunikációs vagy szakmai irányultsággal (üzleti, idegenforgalmi, kereskedelmi jellegű tanfolyamok), jól képzett és elismert tanárokkal, színvonalas helyszínen, barátságos környezetben, kiváló tananyagokkal és korszerű módszerekkel.


TÁVTANULÁSI/TÁVKÉPZÉSI PROGRAMUNK
tanfolyamaink kiegészítéseként kényelmes, környezetbarát, költség- és munkaidő-kímélő megoldásr kínál cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.


ÚJDONSÁGAINK
:
 
új bérleti rendszer, kedvezmények, részletfizetés, számítógéppel segített nyelvtanulásra, távtanulásra felkészítő  tanfolyam – azoknak, akik még csak barátkoznak az informatikával; segítségadás az "egzotikus", ritkán tanult nyelvek tanulásához - tandíj nélkül! Kérd részletes tájékoztatónkat telefonon vagy e-mailben. Részletek a JÖN! JÖN! JÖN!-ben.

CÉGEKNEK, MUNKAÜGYI SZERVEZETEKNEK és EGYÉNI JELENTKEZŐKNEK
egyaránt szervezünk tanfolyamokat. Főleg érettségizett, diplomás vagy diploma előtt álló, a nyelvet munkavállalás, karrierépítés céljából tanuló felnőtteknek kínáljuk szolgáltatásainkat. Szeretettel (és 10% kedvezménnyel) várjuk 50 év feletti tanulóinkat.


PARTNEREINK
: Együttműködünk a Dél-Dunántúli Munkaügyi Központ Mohácsi Kirendeltségével, a Pécsi regionális Képző Központtal, a Más Nyelven Nyelviskolával (Jazz Communications), a Santa Books Könyvkereskedéssel és a Macmillan Könyvkiadóval.

KAPCSOLAT

Levelezési címünk: 7700 Mohács, Kazinczy utca 10.
Oktatási helyszínünk (többnyire): 7700 Mohács, Szent János utca 1/B (a Milleniumi Emlékmű melletti, Duna parti irodaház)

Telefon: 06-69-311660 (Na jó, van ilyen, de jobb, ha mobilon hívsz.), 06-30-4743494 (Böhm László ügyvezető), 06-20-2540388 (
Böhmné Kovács Lívia ügyfélszolgálati munkatárs)
E-mail: eurocompass@gmail.com


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!