BejelentésEuroCompass Nyelviskola Kft, Mohács, nytsz: 02-0088-05
Az örök fiatalság titka az egész életen át tartó tanulás avagy A MÁSODIK LEGJOBB DOLOG A VILÁGON

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


KEDVES BÖNGÉSZŐK, IDETÉVEDŐK, RÉGI ÉS ÚJ BARÁTAINK!
Az itt található információk elavultak. Az EuroCompass Nyelviskola itt található:
www.eurocompass.hu

Szeretettel várunk új honlapunkon!


 
KÉRDÉSEK A MINŐSÉGRÖL

Hogyan válasszunk, avagy virágozzék száz virág…

Nem vagyunk egyedül a pályán: csak egyike vagyunk a sok,  jobbnál jobb nyelvoktató vállalkozásnak. Biztosan nem könnyű választani, de azért akad egy-két támpont a szolgáltatás árán kívül is.  • Érdemes rákérdezni: Ki tanít? Milyen végzettséggel, referenciákkal, tapasztalatokkal rendelkezik? Milyen eredményeket tud felmutatni? Miben erős? Esetleg: Miben gyenge? Mennyire elégedettek vele ügyfelei, tanítványai? Mi a specialitása, ha van ilyen?

  • Érdemes még egy jó nevű vállalkozástól is megkérdezni, ki irányítja a szakmai munkát. Van, ahol a nyelvi képzésekért középfokú végzettségű "tanulmányi vezető" felel. Van, ahol több diplomával rendelkező, tapasztalt nyelvtanár… Természetesen ez alapján is jól meg lehet ítélni a kilátásba helyezett képzés színvonalát.

  • Nagyon fontos szempont, hogy van-e a vállalkozónak, vállalkozásnak neve is, vagy csak telefonszáma? Van-e jogosultsága a felnőttképzésre (nyilvántartott intézmény), vagy netán akkreditációja? Milyen módszereket, tananyagot alkalmaz? Hol, milyen helyen végzi tevékenységét, van-e állandó oktatási helyszíne? Milyen feltételeket tud a képzéshez biztosítani?

  • Mennyire egyértelműek a fizetési feltételek? Világos-e, hogy miért, mennyit fizetünk? Milyen részletfizetési lehetőségeket, garanciákat kínálnak? Különösen óvakodjunk azoktól a vállalkozásoktól, amelyek mismásolással válaszolnak az időtartamot, elérhető szintet, nyelvvizsga-lehetőségeket firtató kérdésekre. Még inkább indokolt az egészséges gyanakvás azokkal a vállalkozásokkal szemben, amelyek csodákat ígérnek: nyelvvizsgát, jelentős tudásszintet néhány hét alatt, stb.

  • Ha már nyelvvizsgát emlegetnek, ragaszkodjunk az egyértelmű válaszhoz arra a kérdésre, milyen típusú nyelvvizsgáról van szó. Valóban országosan vagy nemzetközileg elismert nyelvvizsga? Vagy esetleg csak egy házi vizsga, amit az bonyolít le, aki a képzést is, de sehol sem ismerik el? Vigyázat, néha még jó nevű cégek is élnek ezzel a fogással!


Legyenek jól irányzott kérdéseitek, jobb előre megtudni mindent, mint később csalódni.


"Aki banánnal fizet, majmot kap."


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!